Zum Inhalt springen

SCALDIA – Een optimale productaanvoer voor een efficiënter gebruik van resources.

Door SCALDIA’s oplossingen in te zetten, verzekert u, retailkanalen en geautoriseerde resellers, zich van een uitstekende klantendienst, verlaagde kosten, een verbeterde toepassing van middelen en een gegarandeerde optimale bevoorrading van de producten die u nodig heeft.

SCALDIA ondersteunt retailers en resellers, met een volledig productassortiment in volle uitbreiding, u vindt er onder meer schoonmaak- & hygiënebenodigdheden, verpakkingsmaterieel en een compleet assortiment aan kantoorpapier. Door, vanuit één enkele bron, een ruim assortiment aan producten van bekende merken en fabrikanten aan te bieden, verlaagt SCALDIA het aantal leveranciers dat u nodig heeft met als resultaat een vereenvoudigde administratie, een verbeterde quality control en een verlaging van uw working capital. Als retailketen, verpakkingsreseller, leverancier van kantoormateriaal of groothandel bent u bij ons aan het juiste adres.

SCALDIA e-Services

U vindt bij SCALDIA een krachtige e-shop die u 24/7/365 eenvoudige besteloplossingen biedt. U krijgt er snel toegang tot productinformatie, voorraadniveaus de status van uw lopende zaken waardoor u meer inzicht krijgt in het procurement proces. Na registratie kunt u onmiddellijk gebruik maken van de e-shop op www.scaldia.com.

Welcome-to-SCALDIA.jpg

Papyrus resellers’ afdeling in Scandinavië wordt SCALDIA

In 2017 verwerft OptiGroup, de eigenaar van Papyrus, Procurator AB, marktleider voor beschermende kleding, persoonlijke beschermingsuitrusting en...

Lees meer

Werken bij SCALDIA?

Bij SCALDIA doen we zaken vanuit zowel het hoofd als het hart. Bij SCALDIA zijn we steeds op zoek naar competentente en getalenteerde collega’s om ons team te versterken. U vindt bij ons een werkplek in volle ontwikkelen en een opwindende toekomst. Benieuwd naar wat wij voor u in petto hebben?  Contacteer ons!