Zum Inhalt springen

Business Support – Wij tillen uw business naar een hoger niveau

Bij SCALDIA hebben we wat nodig is om boven uw verwachtingen uit te stijgen. Wij kunnen u helpen bij de optimalisatie en het structureren van uw productvereisten, het fine-tunen van uw aankoop, inventarisatie en replenishment processen en verzekeren u van een optimale beschikbaarheid van de producten die u nodig heeft. Daarenboven profiteert u, door bepaalde subprocessen uit te besteden, ten volle van onze geïntegreerde logistieke oplossingen. Voor grotere bedrijven met meer complexe toeleveringen bieden wij u een toegewijde key account manager voor de coördinatie van teams, services en competenties.

Ontdek alle manieren waarop u voordeel doet wanneer u onze expertise inschakelt om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen – wij bieden u producttrainingen, verkoopssupport, productpromotie voor uw klanten en advies over hoe uw uw producten het best in de kijker kunt zetten. Wij zijn uw gespecialiseerde bron van kennis en staan klaar om u dat dagelijks te bewijzen.

Business Support – Uw voornaamste voordelen op een rijtje

  • Analyse van uw individuele noden en advies over toeleveringsplanning om tijd en kosten te besparen
  • Productinformatie, technische fiches, catalogi, productstalen en newsletters
  • SCALDIA academy : Opleidingen tot expert door middel van trainingsessies, workshops en seminaries.
  • Sales support: Klantendienst voor informatie-aanvragen, kostenondersteuning en het doorgeven van bestellingen.
  • Productpromotie: Ondersteuning bij de creatie van promotiemateriaal zoals productflyers, advertenties en banners
  • Producten in de kijker zetten: Ondersteuning bij het opzetten van een professionele productpresentatie in uw verkooppunten