Zum Inhalt springen

Over SCALDIA

SCALDIA ondersteunt retailers en resellers, met een uiterst competent team en een volledig gamma aan producten in volle uitbreiding, u vindt er onder meer schoonmaak- & hygiënebenodigdheden, verpakkingsmaterieel, en een compleet assortiment aan kantoorpapier. Door te vertrouwen op SCALDIA’s oplossingen, verzekeren resellers en retailketens zich van een brede waaier aan producten met een verminderde kostenstructuur voor een efficiënter gebruik van resources en een optimale productaanvoer voor hun klanten.

Werken met SCALDIA als voornaamste bron voor producten van welbekende merken en leveranciers biedt u toegevoegde waarde en voordelen als:

  • Beperken van het aantal leveranciers tot een minimum
  • Voldoen aan functie-, kwaliteits- en duurzaamheidseisen
  • Vereenvoudigde administratie
  • Verlaagde working capital
  • Winkelconcepten en advertenties voor productpubliciteit
  • Producttrainingen 

SCALDIA’s voornaamste klantgroepen zijn retailketens, verpakkingsresellers, magazijnwinkels voor kantoormateriaal en groothandels. SCALDIA is deel van OptiGroups business segment Retail & Reseller Solutions – www.optigroup.com

Verbreden van het productassortiment en de diensten aan retailketens en resellers.

Eind 2017 werd het merk SCALDIA succesvol geïntroduceerd op de Zweedse en Deense markt met een nieuw e-shop-platform om de groei van het resellers- en het retailsegment te versnellen. SCALDIA streeft ernaar om de voor de hand liggende keuze te worden voor resellers en andere partners die hun aanbod en concurrentiekracht willen stroomlijnen. SCALDIA zal de komende jaren verder worden uitgerold in andere Europese markten.